Piept de pui in crusta de alune

de RuxyRux in Pui, 9 Dec 2010 | 8618 vizualizari

 

Mmmmmmmmmmmmmmmmmm....si restul lasam frau liber imaginatiei.....

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de piept de pui
  • 400 gr alune de padure( prajite)  
  • 200 gr unt
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in crusta de alune:

1. Spalam feliile de piept de pui si le batem foarte usor ca pentru snitel.

2. Facem pudra la blender alunele.

3. Pe o foaie pergament punem pudra de alune, intindem fiecare bucata de piept sarata deja( dupa gust), apoi dam deasupra un strat de pudra de alune...si apoi il rulam strangandu-l usor . Il tavalim bine in pudra de alune si il asezam in tava.

Procedam la fel cu toate feliile.

Topim untul intr-un ibric si apoi il turnam peste pui.

Dam la cuptor la rumenit...in maxim 40 de min...functie de cuptor...e gata...si este incredibil de bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in crusta de alune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

RuxyRux 1

11.12.2010, 00:37

Cum asa? Sunt atat de sanatoase Mihaela...n-ar trebui sa lipseasca din dieta zilnica a fiecarui om daca le mananci crude atunci nu au cum sa iti faca rau...daca le servesti prajite atunci trebuie sa ai grija, Dr, Stroiescu un om pe care il admir din tot sufletul...arata pe degetele de la o mana 5 ...5 nuci...asta trebuie sa mancam in fiecare zi...pentru fibre, minerale....etc...am sa postez curand un articol despre nuci...cu gandul la tine...eu in fiecare zi mananc nuci...te pup cu drag...

mihaelar63 1

11.12.2010, 00:48

Ruxy in '90 am avut piatra la rinichi , dupa , chiar daca gustam,nuci,ardei iute , fanta , pepsi , instantaneu simteam un junghi in rinichiul operat . Asa ca am renuntat la ele . ardeiul iute acum imi place chiar mai mult ca piperul dar in cantitati moderate .

RuxyRux 1

11.12.2010, 08:44

Imi pare rau si te inteleg perfect...dupa 90' am avut de 5 ori colica renala grava cu pietre si stiu despre ce vorbesti....insa de atunci nu am mai avut probleme...Slava Cerului!...sanatate multa si desigur tu stii scumpa Mihaela ce e mai bine si ce nu pentru tine...ai grija de tine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos de rosii cu masline